dienstverlening

contracten

Het opstellen van een goed zakelijk contract is een vak. En dat vak beheers ik. Bovendien weet ik de zwakke plekken en valkuilen bloot te leggen in aan u voorgelegde contracten.
Voorproefje? Vraag de gratis contractscan aan met de button rechtsboven.

bedrijfsovername

Neemt u een bedrijf over of verkoopt u juist uw bedrijf? Zodra u het eens bent over de koopprijs en de accountants over de financiele en economische kant hun zegen hebben uitgesproken kom ik in beeld: voor de juridische delen van de due diligence, het opstellen van het overnamecontract en het uitonderhandelen van de details.

zakelijke geschillen

Hoe goed u uw zaakjes ook voor elkaar heeft, de kans is groot dat u er een keer niet in goed overleg uitkomt met uw klant of leverancier. Laat het geschil dan niet te hoog oplopen maar schakel mij op tijd in. Hoe eerder u mij belt hoe groter de kans dat de kwestie minnelijk en snel (en dus met weinig juridische kosten) kan worden opgelost.

zakelijke huur en verhuur

Verhuurt u of huurt u een winkel of bedrijfsruimte? Of gaat u dat doen? Ik adviseer bij de totstandkoming van huurcontracten, discussies over opleveringen en de incasso van huurpenningen.

ondernemingsrecht

Dit is de verzamelnaam voor de privaatrechtelijke kwesties waar ondernemers met een BV mee te maken hebben. Op verschillende onderdelen kan ik u van advies voorzien.

sparren

Gewoon praten over uw business. Over keuzes die gemaakt moeten worden en de eventuele juridische gevolgen daarvan. Laat u verrassen door een jurist die als zoon van Drentse ondernemers een nuchtere kijk op de zaken heeft.

procederen

Nee, procederen laat ik het liefst over aan de advocaten met wie ik samenwerk. Wel kan ik in die gevallen een deel van de processtukken opstellen en desgewenst betrokken blijven bij het verloop van een procedure.

adres

Taalstraat 40
5261 BE Vught

LinkedIn

Deze website maakt gebruik van Google Analytics-cookies. In overeenstemming met de handleiding van de Autoriteit Persoonsgegevens is een bewerkersovereenkomst gesloten met Google, wordt het laatste octet van uw IP-adres gemaskeerd en is 'gegevens delen met Google' uitgeschakeld. Ook wordt geen gebruik gemaakt van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics cookies.